ȘTIRE INCREDIBILĂ: Copilul NU a fost ucis de nici unul dintre cei șase câini maidanezi

Spread the love

Loading

Site-ul stareanatiunii.com prezintă un amănunt în apărarea câinilor comunitari

copil_mancat_de_caineRăsturnare incredibilă în cazul copilului ucis:

 

Au venit rezultatele analizelor ADN
 

 

Ancheta în cazul copilului de 4 ani ucis în Parcul Tei scoate la suprafață detalii șocante
 

 

 

Detalii care pot da peste cap actuala ipoteză, potrivit căreia micuțul a fost ucis de șase câini vagabonzi

Surse din interiorul anchetei au declarat că din datele existente până în prezent, analizele ADN arată că în probele prelevate din rănile copilului ucis (Ionuț) nu a fost găsit ADN-ul niciunui câine dintre cei șase maidanezi acuzați că l-ar fi ucis pe Ionuț.
Astfel că prinde contur ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de un câine de luptă, după care cadavrul ar fi fost plasat în locul unde a fost găsit, pentru a se da vina pe câinii vagabonzi.
Informațiile nu au putut fi confirmate din surse oficiale. Iar în astfel de cazuri, de regulă, se fac analize suplimentare.
Marius Marinescu: a fost un câine de luptă
Fostul senator Marius Marinescu, actual Președinte al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, a confirmat această ipoteză, din surse ale Poliției.
El consideră că dacă această ipoteză se va dovedi ca fiind cea adevărată, toată isteria pe tema câinilor va fi în zadar.
“Am susținut încă de la început că acel copil a fost ucis de un câine de luptă. Era imposibil ca niște câini comunitari să facă acele răni pe trupul copilului. Și era imposibil ca după acest atac, acei câini să stea liniștiți și să dea din coadă. Orice etolog a înțeles că acei câini nu erau vinovați.Poate că unul dintre ei a mirosit copilul și avea urme de sânge pe blană, dar așa cum s-a văzut și la televizor, erau rezultatul unei atingeri, nu erau produse de o mușcătură. A fost o campanie de dezinformare, de învrăjbire a populației. În acest moment, autoritățile sunt obligate să-l identifice pe proprietarul câinelui de luptă vinovat, care a târât corpul în locul în care a fost găsit.”
– a declarat Marius Marinescu.
Sursă: DCNews.ro

DEZVĂLUIRI-BOMBĂ despre moartea copilului ucis de câinii maidanezi, în Capitală

Bătrâna, care însoţea copilul în parc în ziua în care acesta a fost sfîşiat de câini, a anunţat existenţa unui martor cheie. Un bărbat care la această oră este de negăsit. Acest tânăr ar putea să aducă lămuriri în privinta morţii lui Ionuţ.
Bunica lui Ionuţ, băiatul omorât de câinii vagabonzi, le-a povestit, vineri, procurorilor ceea ce s-a întâmplat, luni, 2 septembrie, în ziua în care a murit nepotul ei. Femeia a relatat că după minute bune de la momentul în care au dispărut nepoţii săi, un tânăr a apărut cu băiatul cel mare, Andrei, pe care l-a găsit în preajma clubului Bamboo.
Tânărul este considerat martor-cheie în anchetă, însă este de negăsit. Acesta a fugit de anchetatori, fără să dea declaraţii.
Mai mult, un element bizar a ieşit la iveală în timpul anchetei. În locul în care a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Ionuţ, anchetatorii au găsit, pe lângă jucăriile celor doi fraţi (două pistoale cu apă), o minge nouă, care nu le aparţinea băieţilor.
Ionuţ, în vârstă de 4 ani, a fost ucis de câini, la începutul lunii septembrie, în Bucureşti. Şi fratele său, un băieţel în vârstă de 6 ani, a fost muşcat. Potrivit Primăriei Sectorului 2, incidentul tragic s-a produs pe un teren proprietate privată, în zona Tei.
Sursă: Rtv.net
Din păcate se confirmă încă o dată (a câta oară?), că am avut de a face cu o GROTEASCĂ MANIPULARE a opiniei publice, având scopul de a atrage atenția cetățenilor de la nou apărutele proteste îndreptate împotriva exploatării de la la Roșia Montană.

English version

SHOCKING inversion in the case of the little boy mauled by dogs !
The DNA tests show that he was NOT mauled by the stray dogs in that parc !
Full translation of the article : The investigation regarding the death of the 4 year old , due to dog bites, on Sept,2 , 2013, in Parcul Tei, revealed shocking details, which can uverturn the present supposition, which stipulated that he was mauled to death by 6 stray dogs.
Inside sources declared for DeCe News, that, based on the data obtained until now, the DNA tests – done on the samples collected after the incident, that the wounds inflicted on the little boy, they did NOT find any DNA from those 6 dogs, accused for his death.
Thus, the theory that the little boy was killed by a dog trained for dog fighting, and then his body was Placed where he was found, in order to blam the stray dogs, becomes more and more coherent.
These informations needs to be confirmed officialy, after more tests will be done.
Senator Marinescu : there was a dog trained for fight.
Former Senator, Marius Marinescu, President of FPAM, confirmed for DeCe News, this information, citing Police sources.
He also sustains that this hypothesis will be eventually confirmed and the entire hysteria against stray dogs was useless.
” I have sustained from the very beginnig, that the little boy was killed by a dog trained fo fighting. It would have been impossible for the stray dogs to generate all those wounds on his body. It would have been impossible, that after such attack, those dogs to be so peaceful , stay quiet and wave their tails. Specialist in dog behavior understood from the beginning that those dogs were NOT GUILTY. Maybe one of them sniffed the boy while laying on the ground and got stained with blood, but those blood stains on the dog were not the results of biting the child. This was a misinformation campaign, to instigate and divide the population. AT this moment the authorities MUST find the owner of the dog trained for fights, and dragged the little boy to the place where he was found.” – declared Mr. Marinescu.
Sursa:
http://stareanatiunii.com/stire-incredibila-copilul-nu-a-fost-ucis-de-nici-unul-dintre-cei-sase-caini-maidanezi.html