TOTUL ESTE TRECATOR?!

Spread the love

Loading

Autor: Paul ICHIM

Nu prea este de invidiat poziția administrativă a unora, în aceste timpuri, fără predictibilitate.

Dacă la aceste firme le mai articulează nu știu ce taxe și impozite suplimentare, riscul de falimente este mare, implicit de șomaj și de scădere a nivelului de trai.

Cred că s-a înțeles că o parte din preocupare o reprezintă și proiectele în derulare de la instituțiile sanitare, un fel a zice acum…în derulare, mai multe fiind în staționare.

Nu mai știu care-i situația cu acea terapie intensivă de la spitalul de boli infecțioase, mai ales că deja chestia cu acel Covid a revenit în discuția publică.

Deja mi-au șoptit niște surse de altfel bine informate, că ne paște o bulibășeală a aprovizionării cu oxigen lichid într-un mare spital al Galațiului. Să fim sănătoși și să vedem ce se întâmplă. Nu-i exclus că să constatăm că plodul cu prea multe moașe, riscă să rămână cu buricul netăiat … iar când este vorba despre oxigen, e groasă rău. Poate totuși s-au alarmat unii inutil!!!

Să scriu acum, până nu mă iau cu treaba și uit. Săptămâna trecută un „derutat’ de Galați, ca să se facă că muncește, comenta despre încălzirea globală, chipurile fiind din comisia de mediu. Pe aici tot sunt postate imagini din țară cu gunoaiele ce sufocă râurile, se spune despre gropile de gunoi neconforme, despre colectarea neselectivă a gunoiului și lipsa reciclării.

Bomboana pe colivă mediului din țară este pusă de imbecilitatea importatorilor de deșeuri  și arderea lor aici (vezi periferia Bucureștiului).

Despre chestiile astea omul nostru care n-are absolut nici o pregătire în domeniul mediului, fiind doar dețînătorul carnetului de partid și al unor pile interne, n-are ce comenta, n-are ce propune, mai ales că și ele poluează și contribuie la încălzirea globală.

Unii au ajuns așa de liberali, încât au liberalizat până și nevoia de competență pe funcții de decizie. Și când mă gândesc că acest partid se laudă că-i gazdă procentului celui mai mare de intelectuali, nepacaliti ci dovediți.

Se vede că totul este trecător în viață!!!

Sursa foto: viata-libera.ro

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *