Turneu regional de Cricket pentru copii sub 13 ani

Spread the love

Loading

crichetTurneul anual regional de cricket între şcoli pentru băieţi şi fete sub 13 ani va avea loc sâmbătă, 8 iunie, de la ora 9.00, în localitatea Giarmata din judeţul Timiş. Turneul este organizat şi coordonat de Clubul Sportiv de Cricket Timiş (www.crickettimis.ro), sub egida Cricket România.

Datorită numărului mare de şcoli participante din judeţul Timiş, jocurile de cricket din cadrul turneului vor avea loc pe două terenuri: la Şcoala Gimnazială Giarmata şi la Sala de Sport din Giarmata.

Echipele participante vor fi împărţite în două grupe. În total, 70 de jucători vor participa la Turneul Regional de Cricket între şcoli.

 

Grupa A va fi formată din Şcoala Gimnazială Giarmata, Şcoala Gimnazială Fibiş, Şcoala Gimnazială 13 din Timişoara şi Liceul Shakespeare. Grupa B va fi formată din Şcoala Gimnazială 25 Timişoara (câştigătorii de anul trecut, antrenaţi de Banat Lions), Şcoala Gimnazială Carani şi Şcoala Gimnazială Sânandrei.

Echipele din grupe vor juca fiecare cu fiecare, iar echipa care va câştiga turneul va merge la Bucureşti, la Campionatul Naţional, urmând să joace împotriva câştigătoarei turneului pe Bucureşti, în data de 15 iunie 2013.

Finala Campionatul Naţional se va juca pe terenul Cricket România de la Moara Vlăsiei, care este considerat cel mai bun teren de cricket din estul Europei.

Cricket Timiş, în colaboare cu Cricket România, îşi propune să crească popularitatea jocului de cricket în zonele rurale din judeţul Timiş şi în Timişoara.

Pe lângă acest deziderat, Echipa de Dezvoltare Cricket Timiş a conceput un format scurt al jocului de Cricket – Rapid Cricket – pentru copii cu dizabilităţi (cu deficienţe de învăţare şi de auz). Aproximativ 25 de copii cu dizabilităţi joacă în mod regulat cricket în cadrul programului dezvoltat de Cricket Timiş.

 Foto: newstimisoara.ro

Mai multe informaţii la adresa de e-mail rajeshmisca@crickettimis.com sau la numărul de telefon 0736388169.