Un fermier ugandez are 12 soții, 102 copii și 568 nepoți și a decis să nu mai să nu mai adauge familiei sale niciun copil, deoarece „venitul său a devenit mai mic odată cu creșterea costului vieții”

Spread the love

Loading

Musa Hasahya, 67 de ani, are 102 copii și 568 nepoți din 12 soții.

El și familia lui locuiesc în Lusaka, în Uganda, unde poligamia este legală. 

Soțiile lui se gândesc să ia pilula anticonceptivă pentru a opri creșterea familiei. 

Un fermier ugandez, care are 102 copii și 568 nepoți din 12 soții, a decis în sfârșit să nu-și mai dezvolte familia.

Musa Hasahya, în vârstă de 67 de ani, le-a cerut acum soțiilor sale să folosească metode contraceptive pentru a-și permite să cumpere alimente.

El a spus: „Venitul meu a devenit din ce în ce mai mic de-a lungul anilor din cauza creșterii costului vieții, iar familia mea a devenit din ce în ce mai mare. M-am căsătorit cu o femeie după alta. Cum poate un bărbat să fie mulțumit cu o singură femeie” , potrivit The Sun.

Domnul Hasahya și familia sa locuiesc în Lusaka, în Uganda. Aici poligamia este legală. El a spus că toate soțiile lui locuiesc în aceeași casă, astfel încât să le poată „monitoriza”, împiedicându-le să fugă cu alți bărbați.

Cea mai mică soție a lui, Zulaika, mama a 11 dintre copiii săi, a spus:

„Nu mai am copii. Am văzut situația financiară proastă și acum iau pilula anticonceptivă”.

Aproximativ o treime dintre copiii lui Hasayha, cu vârste cuprinse între șase și 51 de ani, locuiesc cu el la ferma lui. Copilul lui cel mare este cu 21 de ani mai mare decât cea mai mică soție a lui.

SURSA se poate citi AICI

 

Tagged: