Un inspector antifraudă a sărit la “gâtul” celebrului caricaturist Popa’s

Spread the love

Loading

Avea dreptate celebrul scriitor Umberto Eco: “Rețelele de socializare și

internetul l-au promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr”.

24 stefan popa popas 02 e6cc5be8aa

Un articol despre un abuz al unui slujbaș public, cică de la antifraudă (de parcă la antifraudă nu ar fi idioți) a venit acasă la “cel mai mare artist timișorean din toate timpurile” , Ștefan Popa Popa’s și s-a comportat ca un măgar. A venit să verifice dacă câinii lui Popa’s au dreptul să latre numai dacă au cip.

 

Pe scurt acest slujbaș, plătiți din banii noștri, nu a respectat procedura și s-a comportat cum făceau pe vremuri milițienii și securiștii. Nemulțumirea lui Popa’s a apărut într-un articol publicat în Ziua de Vest pe data de 29 decembrie 2015.

Imediat au apărut postacii de serviciu și au început să-și arunce veninul pe facebook și dacă luăm la întâmplare un nume descoperim indivizi cu un renume nu baș cam frumos.

De pildă, unul dintre postaci pe nume Urzica Cornel, care în realitate este dr. Mangiurea Dan. Spre deosebire de Popa’s acesta este cel mai mare escroc imobiliar din Timișoara. Se spune că și umbra lui a escrocat oameni. Și atunci poți admite ca un escroc să atingă un artist de geniu? Firește că nu.

O doamnă vorbește de modestie. Și-o întreb atunci de ce se îmbracă frumos și de ce atrage atenția cu haine scumpe? Deci cine vorbește de modestie nu are în character modestia.

Un lucru este clar, peste o mie de ani se va spune că pe vremea lui Popa’s au trăit niște viermi. Și postacii negativi se încadrează.

popas4Mai vreau să spun că îl cunosc pe Popa’s de foarte multă vreme și toată viața lui a muncit din greu. Talentul lui a fost susținut de muncă  și prin muncă a ajuns să fie recunoscut de cele mai mari personalități din lume. A dus România în locuri unde nu a fost niciodată și singura vină pe care eu o găsesc este că la fiecare întoarcere din străinătate nu a făcut o conferință de presă prin care să arate, fără modestie, unde a  fost și ce a făcut, ce premii a primit și cu ce personalități a dat mâna.

Și mai vreau să știți că peste tot a fost ambasadorul României pe banii lui. Și aici se vede modestia că nu a spus la nimeni.  

Notă:

O informație, de la persoane autorizate, arată că patronii de la Casa Bunicii sunt nemulțumiți că Popa’s nu a dat aprobare să se deschidă un bar în apropiere și astfel au făcut trafic de influență printr-un inspector de la antifraudă. Curat murdar.

 

TNT