Un Nürnberg pentru crimele comuniste (III) Interviu cu profesorul Renato Cristin

Spread the love

Loading

profesorul Renato Cristin

GTG: Se pare că de la băncile internaționale și miliardarii care finanțează mișcările comuniste (inclusiv grupurile teroriste), până la elevii educați la facultate, care provin din clasele medii și superioare care conduc aceleași acțiuni comuniste de violență, există o mare asociație occidentală, instigare, propagare și protecția mișcărilor comuniste, inclusiv în Occident. De ce au nevoie occidentalii propagarea comunismului inclusiv în curtea proprie a Comunității Europene și a Statelor Unite?

Autor: Gabriel Teodor Gherasim

RC: Această întrebare este de mare interes, deoarece atinge un aspect crucial al relației occidentalilor cu ei înșiși, pe care eu, în cartea mea, l-am definit ca „complexul european”, un fel de deformare psiho-culturală care are o prezență îndelungată în Istoria europeană, deoarece datează de la mișcările gândite ale modernității timpurii (citez doar Montaigne ca exemplu) și a fost consolidată odată cu fascinația pentru ceilalți (adică pentru non-europenii) pusă în aplicare de către Iluminism și care duce la auto-vina și auto-flagelarea.

Este o dorință de autodistrugere care este legată de nihilism și care este configurată astăzi tocmai în formele pe care le descrieți: grupuri puternice de finanțatori (mă gândesc în prim-planul lui Soros) și organizații supra-naționale (în primul rând Organizația Națiunilor Unite) care, în colaborare cu gânditorii anti-occidentali ai postmodernismului și noului marxism cultural, efectuează un atac masiv asupra civilizației occidentale, încercând să aducă transformarea culturală și etnică care ar duce la distrugerea identității occidentale.

Acesta este scopul neocomunismului inerent mișcărilor subversive care sunt deosebit de active astăzi în Statele Unite și care de mulți ani au fost puternic organizate în toate țările occidentale. Oamenii occidentali iau astăzi o cale foarte riscantă, pentru că nu au înțeles amploarea amenințărilor reprezentate de mișcările revoluționare care ne-au sfâșiat societățile din anii 1960 și astăzi în SUA, unde este în curs mult mai mult decât o revoltă: în fapt astăzi SUA sunt expuse unui risc pentru care nu au fost pregătite, și anume consolidarea unei mișcări politice mascate, dar clar comuniste.

 

G.T.G .: Acest lucru este foarte adevărat. În alegerile anterioare și în timpul alegerilor în cauză, s-au dedicat multe discuții despre interferența neocomunistă rusă și chineză comunistă în afacerile americane. Acest lucru nu a fost un accident, deoarece următoarele birouri care asigură securitatea națională și utilizate ca câini de pază în ceea ce privește activitățile comuniste subversive de la Moscova și respectiv de la Beijing, au întâmpinat decese premature de-a lungul anilor:

 

Comitetele de anchetă ale Senatului și ale Camerei au fost desființate;

Divizia de securitate internă din cadrul Departamentului de Justiție a fost eliminate;

Consiliul de control al activităților subversive a fost desființat;

Lista subversivelor procurorului general nu mai există;

Biroul de informații contra forțelor armate a fost sever limitat;

Activitățile de securitate internă ale FBI au fost reduse cu 90%;

Unitățile de Informații de Poliție de Stat și municipale au fost abandonate;

Activitățile operațiunilor externe ale CIA sunt lipsite de funcționare.

 

În ceea ce privește Partidul Democrat și agenții săi, contrar credinței populare, acesta se întâmplă să fie partidul indivizilor genocidi care, prin dictate legale și operațiuni militare (teroriste), au decimat Națiunile native cu 2% din populația lor inițială. în 200 de ani de persecuție sistematică, creând astfel infamul „Traseul lacrimilor”.

Acesta este același partid care a creat și a legiferat sclavia și ghetourile plantațiilor. Acesta este același partid care a creat Ku Klux Klanul și s-a opus negurilor care dețin arme, astfel încât să se poată apăra de atacurile și abuzurile împotriva albilor rasisti. Acesta este același partid care a construit și a îngrădit negri și minorități sărace în ghetouri din interiorul orașului.

 Acesta este același partid care a inversat măsurile reparatorii ale pământului confiscat de către republicani și desemnat să fie distribuit sclavilor eliberați, în faimoasa promisiune de „40 de acri și un catâr”. A fost înapoiată de democrați proprietarilor de plantații din sudul războiului civil.

Partidul Democrat se bazează pe acordarea de beneficii individuale la nivel de subzistență și pe predarea neputinței învățate.

Aceasta a susținut agenda eugenetică de reducere a populației negre a Margaret Sanger, fondatoarea Planned Parenthood, care a scris: „Nu vrem să se știe că vrem să exterminăm populația neagră, iar ministrul negru este omul care poate îndrepta că  (control al populației) idee, dacă vreunui dintre membrii lor mai rebeli li se întâmplă să se opună ”. (Hawkins, K., Îndepărtează statuile lui Margaret Sanger, fondator al familiei planificate legat de Eugenie și rasism în SUA.

 Astăzi 23 iulie 2020 https://www.usatoday.com/story/opinion/2020/07/23/racism-eugenics-margaret-sanger- merită-fără-onoare-coloană / 5480192002 /)

Și totuși, multe voturi pentru acest partid provin din minoritățile pe care le exploatează de câteva secole.

Acest partid democratic s-a mutat convenabil de la sprijinirea KKK la sprijinirea antifascistilor (Antifa), cu alte cuvinte, de la susținerea violenței de dreapta la susținerea violenței de stânga (D’Souza, D. Hillary’s America National Review 2016 https://www.nationalreview.com/ 2016/07 / hillarys-america-dinesh-dsouza-democrates-racist-past-corrupt-present /).

Cum explicați sprijinul sindromului Stockholm al multor negri americani și al națiunilor native, ale propriilor opresori, la votarea Partidului Democrat, pe care, de altfel, l-am văzut ca un comportament paralel în Europa de Est și Centrală, unde populația majoritară, care a fost victimizată de 50 de ani de către comuniști, continuă să voteze, de 30 de ani, partidele neocomuniste de tipul „social-democratic” din țările lor respective?

 

RC: Pentru a prelua expresia pe care ați folosit-o – sindromul Stockholm -, aș spune că este o formă a acelei vini occidentale despre care am vorbit mai devreme, o formă de auto-pedepsire, care a pătruns adânc în psihologia colectivă americană și ceea ce nu a permis unei anumite părți a opiniei publice să vadă clar unde este dreptul și unde este răul, să înțeleagă că violența anarhică care are loc astăzi în Statele Unite este o formă a ideologiei comuniste antice, care de peste cincizeci de ani a dominat jumătate din lume și care astăzi renaște ca capetele unei hidre.

Această psihologie de auto-vinovăție a lovit și Partidul Democrat, care favorizează adesea dușmanii, interni și externi, ai Statelor Unite. Faptul că astăzi democrații apără grupuri subversive (de la Black Lives Matter la toate așa-numitele Antifa) este cel mai clar exemplu al acestei atitudini autodistructive.

Ați evidențiat o particularitate care adesea scapă analiștilor: oamenii din Europa Centrală și de Est, care până în 1990 erau victime ale comunismului continuă, într-o anumită măsură, să voteze partidele care, în spatele măștii social-democrației, au o mentalitate marxist-leninistă și atitudine. Există multe exemple ale acestei schizofrenii istorico-politice, care mărturisește modul în care acțiunea secretă de convingere a propagandei comuniste a fost și continuă să fie atât de incisivă încât să capteze conștiințele cetățenilor care, în majoritatea lor, ar tinde să fie ostili atât comunistilor totalitarism și egalitarism.

Ceea ce aș numi orbirea Stockholmului este produsul unei combinații distructive: pe de o parte există viclenia diabolică a ideologiei comuniste, care reușește întotdeauna să-i înșele pe oameni cu minciuni, iar pe de altă parte este atitudinea proverbială de auto-înfrângere care îi împinge pe occidentali în general (nu numai pe americani, ci și pe europeni) să sufere impozițiile unei ideologii clar anti-occidentale. În cartea mea „I padroni del caos” am analizat această uniune arătând cum pe lângă valoarea politică conține un conținut psihosocial, pe care l-am interpretat în formele relației reciproce dintre sadism și masochism.

Ideologia comunistă s-a infiltrat atât de profund în conștiința colectivă încât mulți occidentali se luptă să înțeleagă adevărata sa esență. Într-adevăr, și-a ascuns foarte bine esența criminală și represivă, totalitară în cel mai strict sens al termenului. În schimb, adevărul interior al sistemului comunist și al brațului său letal, Gulag, ar trebui să fie dezvăluit: ele erau, așa cum a scris Bukovsky, «calea de a remodela întreaga țesătură a societății; toate straturile populației au fost anihilate și refăcute până la moarte în Gulag. Și în mod normal, ei erau cei mai buni oameni: astfel, ca urmare a dictaturii comuniste, am pierdut cei mai buni fermieri, cei mai buni muncitori, cei mai buni meșteșugari, cei mai buni intelectuali, cei mai buni în fiecare profesie, în fiecare sferă a muncii și a vieții. A fost un genocid; nu există alt nume pentru aceasta».

 Atunci când folosește cuvântul genocid, Bukovsky vrea să indice voința de a anihila conștiințele, precum și oamenii în carne și oase, deoarece un popor se elimină și el prin dezintegrarea conștiinței sale, distrugându-i identitatea. Acesta este sensul original al genocidului comunist, răul care se ascunde până la prima verigă din lanțul genetic al ideologiei sale. Acesta este răul pe care Bukovsky l-a dezvăluit și a luptat, iar în efortul său titanic stă măreția morală, chiar înainte de cea culturală sau politică, a angajamentului său civil, a întregii sale existențe.

În acest sens, el a fost socratic și, în același timp, un realist: binele nu se realizează pur și simplu practicându-l, ci și opunându-se răului și, din moment ce acesta din urmă este lipsit de scrupule morale, combaterea acestuia este un act de moralitate supremă, deoarece este o expresie a justiției universale, care la rândul său, exprimă esența ideală a vieții sociale și a ființei umane în general. (va urma)

 

Citiți și primele două părți ale interviului:

Un Nürnberg pentru crimele comuniste (I)

Un Nürnberg pentru crimele comuniste (II)

Tagged: