Un Nürnberg pentru crimele comuniste (V) După interviu

Spread the love

Loading

Motto: „Cuvintele sunt un lucru. Acțiunile sunt un alt lucru [adică opusul lor]. V.I. Lenin, J V Stalin L. Trotsky și colab.

Autor: Gabriel Teodor Gherasim

În docudrama din 2017, numită Troțki, se redă un dialog dintr-una dintre camerele de interogare din infamul sediu al GPU al serviciului secret comunist rus NKVD între însuși Troțki și filosoful răpit Ilyin. Troțki venise la el în 1922 la centrul de interogare pentru a-l constrânge pe Ilyin să pună capăt disidenței interioare și să semneze o scrisoare pentru sprijinirea tiranilor bolșevici, în schimbul libertății sale și al existenței sigure în cadrul imperiului sovietic. Ilyin refuzase susținând că singura „libertate” de care erau capabili comuniștii era libertatea de umanitate.

Ilyin îi spusese lui Troțki: „Mă tem că este imposibil să colaborezi cu tine. Ești un mincinos, un hoț, un criminal și ceea ce numești „libertate” este cea mai mare sclavie. Ai ucis mai mulți oameni decât orice război anterior. Propriul tău viitor se află între acești ziduri. Toate ‘realizările’ tale sunt rezultatele durerii și fricii. Forțezi asigurările de loialitate din partea oamenilor prin tortură și persecuție. Așa-zisul tău „sprijin al oamenilor” nu este altceva decât sprijinul celor smeriți. „Revoluția” voastră este de fapt o cucerire criminală a puterii. Retorica proletariatului tău despre „cerul de pe pământ” este un truc al lui Satan (literalmente, după cum se dovedește Wurmbrand R. Marx & Satan http://www.hourofthetime.com/1-LF/Hour_Of_The_Time_08122012-Marx_and_Satan.pdf).

Lumea pe care ai distrus-o nu a fost perfectă, a avut spurcarea ei … dar ai transformat fiecare cetățean în spurcătură. Acum ești fie un călău, fie un sclav adorator. Revoluția ta este o blasfemie; tu stăpânești prin frică.

Nu va dura mult. Dacă oamenii nu te vor doborî, se vor tăia unul pe celălalt. ”

 

America s-a transformat în prezent de la excepționalism la nihilism (credința în nimic în ceea ce privește oamenii, locurile, acțiunile și lucrurile). Cu alte cuvinte, toate lucrurile duc la (auto) distrugerea.

În anul 2020 America a fost plină de acte de violență și distrugere, adică revoluție.

Mișcarea Antifa (antifascism) a folosit în mod ironic aceleași tehnici ale „cămășilor gri” ale lui Mussolini și ale „cuțitelor lungi” ale lui Hitler și ale „comisarilor” comunisti, pentru a destabiliza societatea americană.

Potrivit dr. Steve Pieczenik, aceștia sunt sponsorizați de frații Rockefeller și Hunt și de alți miliardari, în valoare de 100.000.000 de dolari și susținuți și susținuți în mod activ de Partidul Democrat.

 

Mihail Bakunin, un contemporan al lui Karl Marx, a luptat pentru atenția maselor prin distrugere și chiar dacă a susținut aceeași sete de sânge ca Marx, a fost în competiție și opoziție cu acesta din urmă.

Supermanul lui Nietzsche vrea să distrugă. Din acest concept am văzut nazismul și fascismul venind în ideologie și fapte.

Comuniștii sub Lenin (numele real Vladimir Ilici Ulyanov), Troțki (numele real Lev Davidovich Bronstein), Stalin (numele real Ioseb Dzhugashvili – fiul lui Iuda) – au ucis peste 20.000.000 de oameni doar înainte de cel de-al doilea război mondial, prin tortură, gloanțe și foamete și alte milioane în timpul și după război și (sub forma uciderii de către gloanțe și jurnaliști otrăvitori și oponenți democrați politici) până în zilele noastre. Acest lucru sa întâmplat atât în ​​Rusia neocomunistă, cât și în zonele ocupate din Georgia, Cecenia, Ucraina și Moldova (o regiune a României).

 

În Asia, un alt nihilist, Mao Zedong a sacrificat în timpul revoluției „culturale” din anii 1950 și 1960, doar 30.000.000 de chinezi, pentru că nu urmau niște concepte absurde pe care el însuși le scutise de urmărire. Tibetul a fost ocupat, conducerea sa a trebuit să scape în exil sau a fost executată sumar. Răpirea, tortura și uciderea a nenumărate călugărițe și călugări tibetani au continuat până în prezent.

La nihilisti nu are nici un sens recunoștința pentru că sunt în viață, sănătoși, în mod esențial dotați să existe.

 

Nihilistii se auto-distrug invariabil: Lenin a murit într-o durere oribilă și prelungită după ce a fost împușcat de o femeie. Troțki a murit în agonie, după ce a fost ucis de toporul unui asasin trimis de ruși să-l asasineze în Mexic. Stalin a murit în propriile fecale după trei zile de agonie și fără a fi verificat. Lavrentiy Pavlovich Beria, șeful lui Stalin a fost arestat sub acuzația de 357 de violuri și trădare. A fost condamnat la moarte și a fost executat de Nikita Hrușciov, când a încercat să-l șantajeze pe Hrușciov cu privire la rolul său în epurarea Biroului Politic al comisarilor evrei, în special după ce mulți dintre evreii din Moldova ocupată au ales să se refugieze în România „reacționară”. .

 

Acestea sunt doar patru exemple de distrugere (auto) indusă de sociopați și psihopați și oameni obișnuiți care, așa cum avertizează Cartea Proverbelor 4:19: „Calea celor răi este ca întunericul profund; nu știu ce îi face să se împiedice ”.

 

Care este starea mentală a acestor oameni, inclusiv în Statele Unite cu tinerii „revoluționari”?

Potrivit dr. Steve Pieczenik, renumit psihiatru american cu legături către: „așa-numita generație Z, autoproclamată nihilistă, are rate de sinucidere de 30-40%. Ratele de sinucidere pentru bărbații din genul Z au crescut cu 45% din 2007, comparativ cu 87% pentru femei. Rata suicidului pentru americanii cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani – jumătatea mai veche a generației Z – este cea mai mare din cel puțin 1999, conform datelor Centers for Disease Control https://wonder.cdc.gov/ucd-icd10. html.

 

Comparați acest lucru cu generația X mai empatică, care are o rată de sinucidere de 15-20% și cei mai empatici Millennials, care au doar 5-10% în ratele de sinucidere. ” (Pieczenik, Steve https://www.youtube.com/watch?v=1VP_2W8gCeQ&t=171s)

Deci, nihilismul în sine va duce la tulburări mentale, deoarece renunță la valorile empatice ale mamiferelor ființelor umane și se concentrează doar asupra factorului reptilian prezent și în noi.

Cu alte cuvinte, comunismul și valorile comuniste explodează și implodează distrugerea, indiferent de retorica proletară care este acoperită. Așa cum V.I. Lenin, J V Stalin, L. Trotsky și colab. a spus în repetate rânduri: „Cuvintele sunt un lucru. Acțiunile sunt o altă ”[adică opusul lor].

 

Ce este antidotul?

Romancierul francez Andre Malraux a postulat că: „secolul XXI va fi religios sau nu va fi” [ca într-un secol spiritual] (Lateral Futurist https://lateralfuturist.wordpress.com/2015/10/04/the-21st -secolul-va-fi-spiritual-sau-nu-va /).

 

Acest lucru este grăitor, așa cum a afirmat cardinalul dr. Alexandru Todea, însuși supraviețuitor al închisorilor comuniste: „Faptul că am fost torturați și / sau uciși pentru credința și țara noastră era necesar. Căci toate schimbările pozitive din societate, din lume, cu valori mari și veșnice sunt aduse prin sacrificiu; sacrificiul celor mai buni dintre noi în timp ce alegem acest lucru din dragoste ”. (Memorialul Durerii, Memorialul Suferinței Tragediei sau Bisericii Bizantine Române Episodul 15 https://www.youtube.com/watch?v=T6FwQOIAfO8&t=352s).

 

Citiți și cele patru părți ale interviului:

Un Nürnberg pentru crimele comuniste (I)

Un Nürnberg pentru crimele comuniste (II)

Un Nürnberg pentru crimele comuniste (III)

Un Nürnberg pentru crimele comuniste (IV)

Tagged: