Un patriot român l-a scuipat pe guvernatorul Băsescu

Spread the love

Loading

adrian-zglobiu-internat-de-justitie-la-palazu-mareDin ziua de 29 iulie 2012 funcția de președinte a României a dispărut, în urma votului celor șapte milioane și jumătate de români această funcție a fost luată prin forță de actualul guvernator. Iar faptul că un roman l-a scuipat înseamnă cel mai înalt act patriotic din ultimii zece ani. Și ar trebui să nu permitem acestui brav roman să fie pedespit, ba din contră să fie declarat erou național.

Și modul cum  acționează autoritățile reprezintă o dovadă clară că Băsescu Traian, uzurpatorul funcției de președinte a României, ordonă pedepsirea vinovatului care l-a stuchit în față. Bravo lui și Băsescu să mulțumească lui Dumnezeu că nu l-au scuipat cei care au spus NU la refendeumul din 29 iulie 2012. Dacă îl scuipau toți ar fi decedat înecat în scuipat și am fi scăpat de el.

 

Diabolicul, fostul securisy, Traian Băsescu, din decembrie vrea să treacă cu cal, cu măgar, cu prostituate și infractori din curtea preșidenției în curtea guvernului. Sorgintea lui de evreu reprezintă lăcomia și nu se va opri până când nu-și va schimba domiciliul la Jilava. La propulsarea lui ca un viitor prim ministru contribuie și politicienii vopsiți, lipsiți de caracter și pițipoancele parașutate pe plajă.   

După ce l-a scuipat, eroul național s-a trezit cu o plângere penală. Guvernatorul Traian Băsescu s-a simțit jignit și iritat pe obrazul gros ca talpa de păpuc și a dat ordin să-l umilească pe cel care a avut curajul să-I arate SCÂRBA și NERESPECTUL pe care îl merită din prima clipă când a ajuns președinte prin fraudă electorală. De patru ori procurorul a trimsi polițitii la EROU acasă, pentru a-l determina să-și iardă mințile.  Procurorii, polițiștii și Băsescu acționează cu furie împotrivas EROULUI NAȚIONAL – Adrian Zglobiu.

Totuși am mai multe întrebări: Cum de a putut Adrian Zglobiu să se apropie de guvernatorul Traian Băsesc? Dacă în locul scuipatului trăgea un glonț? Și de ce nici un ofițer de pază nu este dat afară? Asta înseamnă că dacă Adrian Zglobiu va fi găsit vinovat a avut complici din serviciul de pază și SPP. Și dacă este așa înseamnă că e un semn bun și serviciile încep să-l păsărească pe Babuin.

 

 

Adrian Zglobiu a refuzat internarea în Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare, după ce, initial, fusese de acord să fie expertizat psihiatric, procurorii cerând acum în instantă dispunerea unei astfel de măsuri.
Adrian Zglobiu a încercat să se sinucidă, miercuri, în momentul în care un echipaj de Poliţie urma să-l ia de la locuinţa sa şi să-l ducă la spital pentru o expertiză psihiatrică, el tăindu-se cu un cuţit pe mâini, gât şi abdomen.
La vederea poliţiştilor care ar fi urmat să îl ducă pe bărbat la expertiza psihiatrică la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare, acesta a fugit în spatele casei şi, cu un cuţit, a început să-şi provoace răni pe braţe, pe gât şi pe abdomen, el fiind imobilizat de unul dintre agenţii prezenţi.
La faţa locului a fost chemată o ambulanţă şi, după ce a fost pansat, Adrian Zglobiu a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
Medicii spun că bărbatul şi-a provocat răni superficiale, care nu îi pun viaţa în pericol.
Adrian Zglobiu a fost dus la Secţia de Psihiatrie de la Palazu Mare pentru a fi supus unei expertize psihiatrice complexe, procedură care ar putea dura şi câteva săptămâni, astfel încât să stabilească dacă este sănătos şi dacă are discernământ.
Adrian Zglobiu, în vârstă de 39 de ani, din Constanţa, l-a scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, pe preşedintele Traian Băsescu, în momentul în care acesta a coborât de pe nava şcoală “Mircea”, la finalul vizitei făcute la bordul vasului după ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc, sâmbătă, în dana de pasageri a Portului Constanţa.
După incident, bărbatul a fost imobilizat de către ofiţerii SPP, în timp ce şeful statului s-a şters cu mâna pe faţă, apoi a continuat să stea de vorbă cu câţiva oameni din mulţimea adunată în terminalul de pasageri al Portului Constanţa, după care s-a urcat în maşină şi a plecat din port.
După ce a fost imobilizat de ofiţerii SPP, bărbatul a fost predat unui echipaj de jandarmi, iar aceştia l-au dus la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, ulterior fiind audiat şi la Parchetul Tribunalului Constanţa. Avocatul din oficiu care l-a reprezentat pe Zglobiu declara că acesta a susţinut în faţa anchetatorilor că gestul său, de a-l scuipa pe preşedinte, nu a fost premeditat, ci a fost unul spontan.
De asemenea, Adrian Zglobiu le-a spus jurnaliştilor că a fost deranjat de cântecele patriotice de la ceremonie, “cântate pentru Băsescu”. “După ce a vândut flota vrea cântece patriotice?”, spunea constănţeanul.
Întrebat apoi dacă regretă gestul făcut, bărbatul a răspuns: “Regret că nu am emigrat din România, că am fost fraier să rămân”.
Bărbatul a fost reţinut de procurori în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru ultraj, loviri şi alte violenţe, dar ulterior anchetatorii au schimbat încadrarea juridică în cazul său, el fiind cercetat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.
În noaptea de duminică spre luni, Adrian Zglobiu a fost eliberat din arestul Poliţiei, după expirarea ordonanţei de reţinere. El le-a spus jurnaliştilor care l-au aşteptat la ieşirea din arest că nu face parte din nicio formaţiune politică.
Luni, reprezentanţii Parchetului Tribunalului Constanţa au anunţat că preşedintele Traian Băsescu a depus plângere penală împotriva bărbatului pentru infracţiunea de ultraj, plângerea fiind transmisă prin e-mail.
În aceste condiţii, procurorii au preluat dosarul de la Poliţia Constanţa, cercetările fiind făcute pentru infracţiunile de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă, în Portul Constanţa, la ceremonia de întoarcere a navei şcoală “Mircea” din voiajul anual de instrucţie. Şeful statului a înmânat echipajului navei şcoală “Mircea” Ordinul “Virtutea Maritimă” – în grad de Ofiţer, cu însemn de pace, cu care a fost decorat pavilionul vasului, iar după ceremonie a făcut o vizită la bordul navei.

Iata ce spune Noul Cod Penal :

INFRACŢIUNI CONTRA DEMNITĂŢII

Art. 239

Ultrajul

Ameninţareasăvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

Lovirea sau orice acte de violenţă, săvârşite împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Vătămarea corporală,săvârşită împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 6 ani.

Vătămarea corporală gravă, săvârşită împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exerciţiul funcţiunii ori pentru fapte îndeplinite în exerciţiul funcţiunii, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 12 ani.

Dacă faptele prevăzute în alin. 1-4 sunt săvârşite împotriva unui judecător sau procuror, organ de cercetare penală, expert, executor judecătoresc, poliţist, jandarm ori militar, limitele pedepsei se majorează cu jumătate.

Vi se pare ca fapta lui Zglobiu se incadreaza in articolul de lege?

 

Concluzie

Și mai vreau să spun că fiecare roman care a spus la Referendum NU are dreptul să-l scuipe pe securistul Băsescu Traian și să-l apere pe temerarul, eorul național, Adrian Zglobiu.

Sursa: radu-tudor.ro