Un polițist circula de mulți ani cu permis fals

Spread the love

Loading

Polițistul Augustin Căpâlnaș conducea fără permis mașinile poliției

 

politist fara carnetUn ofiţer de la Direcţia Rutieră din Inspectoratul General al Poliţiei a ajuns pe mâna procurorilor după ce a fost prins de colegii săi că se urca la volanul maşinii fără să fi trecut vreodată examenul pentru obţinerea permisului auto.

Ofiţerul Augustin Căpâlnaş, de la Direcţia Poliţiei Rutiere, din cadrul Inspectaoratului Generald e Poliție, avea atribuţii legate, culmea, chiar de educaţia rutieră.

La un moment dat, poliţistul ar fi vrut să se mute la alt serviciu, se pare că la “Însoţiri coloane oficiale”, şi a fost nevoit ca, printre alte documente, să facă şi dovada faptului că are permis de conducere. În acest context, el ar fi recunoscut în faţa şefilor că nu are un astfel de act.

 

Întrebat cum de a condus până acum atât maşina de serviciu, cât şi autoturismul personal, Căpâlnaş ar fi arătat un permis, se pare, falsificat. Potrivit unor oficiali din Poliţia Română, ofiţerul e încă în funcţie, acesta fiind în acest moment în concediu medical. În urma dezvăluirilor din presă Căpâlnaş s-a ales cu un dosar penal. Se mai pune problema ce se întâmplă cu complicii, adică cu șefii lui.

Sursa: libertatea.ro