Un show cu oameni în pielea goală, pe un post public în Marea Britanie, e considerat „cel mai prost program prezentat vreodată la televizor”

Spread the love

Loading

article 3709744 369E5BA600000578 508 636x382

Un show pe canalul public de radiofuziune Channel 4 a atras atenția opiniei publice din Marea Britanie. Deși show-ul se pretinde progresist o majoritate dintre englezi consideră  nuditatea de prost gust și degradant pentru telespectatori. 

În urma unui sondaj pe Twitter, Channel 4 a fost catalogat cu  „cel mai rău program prezentat vreodată la televizor”. Family Education Trust, prin vocea lui Norman Wells acuză Channel 4 de iresponsabilitate.

 

Mii de telespectatori s-au plâns pe Twitter despre acest show necenzurat și Channel 4 a primit deja 24 de plângeri, cu privire la nuditate.

Un purtător de cuvânt Media Watch, din Marea Britanie, a declarat: „Acest show este cel mai rău program prezentat vreodată la televizor și nu există nimic care să-l recomande”.

Criticul de film Brian Viner numește show-ul  „un show cu persoane goale și cu puternice conotații sexuale marchează cel mai scăzut respect  pentru televiziunea britanică”.

Sursa: dailymail.co.uk