Un soldat rus a violat o străbunică ucraineană

Spread the love

Loading

O  străbunică ucraineană a descris cum un soldat rus a violat-o și a bătut-o până în zori, după ce a intrat în casa ei.

Lyudmila, în vârstă de 75 de ani, a detaliat cum soldatul rus a lovit-o atât de tare încât i-a rupt nasul și i-a scos doi dinți înainte să o bată cu pușca.

Străbunica a spus că soldatul, care avea peste 60 de ani, a aruncat-o pe canapea și a sugrumat-o înainte să o mutileze, după ce a pătruns în casa ei din satul Myroliubivka, lângă Herson.

Lyudmila, cu vocea trosnind de emoție, a spus că soldatul i-a smuls hainele și a violat-o.

Mai are cicatricile de unde violatorul și-a tăiat stomacul. „Cei profundi încă nu s-au vindecat”, a declarat Lyudmila pentru programul Today de la Radio 4.

Calvarul oribil al lui Lyudmila – și mărturiile a sute de alte femei ucrainene – arată cum soldații ruși au folosit violul ca armă de război în cele opt luni de la începutul invaziei.

Bătrânul de 75 de ani, detaliind orele de abuz din mâna soldatului rus, a spus: „Într-o noapte, am auzit o bătaie foarte puternică la fereastra mea. Am văzut un soldat acolo. Când am deschis ușa, mi-a dat imediat un pumn în față, mi-a scos doi dinți și mi-a rupt nasul. Eram acoperit de sânge.

Lyudmila, care mai târziu a fugit de acasă împreună cu familia ei, a continuat: „A început să mă bată în piept cu patul puștii. M-a tras de păr, m-a aruncat pe canapea și a început să mă sugrume.Apoi a început să mă dezbrace și după aceea m-a violat”.

Străbunica a adăugat: „Mi-a tăiat stomacul. Până acum, am cicatrici pe stomac. Cele profunde încă nu s-au vindecat.

Soldatul a bătut-o pe Lyudmila ore în șir și a stropit camera cu gloanțe. A plecat în zori.

Amintindu-și la ce se gândea în timp ce a îndurat orele de abuz, Lyudmila a spus: „Mi-am luat rămas bun de la copiii mei, nepoții și strănepoții mei. Nu m-am gândit niciodată că voi rămâne în viață. Putin și rușii nu vor fi iertați niciodată. Nu va exista iertare.

SURSA se poate citi AICI

Tagged: