Un sondaj de opinie ne arată că vârsta când ne simțim cel mai sexy este când trecem de 50 de ani … și o a cincea întâlnire este mai picantă pe măsură ce ne maturizăm

Spread the love

Loading

În timp ce 40% recunosc că sunt îngrijorați despre modul cum se comportă ca ființe sexuale.

De asemenea, un sfert din persoanele care au participat la sondaj a spus că relația lor și viața sexuală au devenit mai interesante. 

Celebritățile în vârstă de 53 de ani includ Tess Daly, Jennifer Aniston, Owen Wilson …. 

 

Ajungeți la vârsta de 53 de ani, iar unii dintre noi ar putea crede că am trecut de a douya tinerețe, dar, insistă cercetătorii, este de fapt vârsta când ne simțim cel mai sexy.

Patru din zece ( 41% ) dintre tinerii de 53 de ani au spus că sunt mai confortabili în propria piele și mai încrezători în privința aspectului lor ca niciodată, potrivit unui sondaj.

Și când vine vorba de întâlnire, se pare că aproape o cincime (18%) consideră că este mai picant și mai interesant decât atunci când întâlneau oameni în tinerețe.

Mai mult de jumătate, 53 la sută, spun că știu acum ce vor, în timp ce 40 la sută recunosc că sunt îngrijorați față de ce se confruntă în viața lor sexuală.

Cercetările efectuate de serviciul de întâlniri de peste 50 de ani Ourtime au descoperit, de asemenea, un sfert din cei peste 50 de ani, care au spus că relația lor și viața sexuală au devenit mai interesante după ce au trecut o  jumătate de secol.

Celebritățile în vârstă de 53 de ani includ Tess Daly, Jennifer Aniston, Owen Wilson, Mariah Carey, Hugh Jackman, Cate Blanchett și Gillian Anderson.

O treime din cei 50 de plus britanici chestionați recunosc că trecerea marelui scor 5-0 a însemnat că au dat drumul la insecuritățile și inhibițiile lor anterioare.

Cercetările au descoperit, de asemenea, că 35% resping ideea tuturor  când au împlinit vârsta mijlocie.

Alte stereotipuri inexacte a ceea ce înseamnă să îmbătrânești includ să te îngrași ( 44% ), doar să mănânci plictisitor ( 36% ) și să fii disperat să găsească pe cineva, astfel încât să nu îmbătrânească singur ( 34% ).

Așadar, nu este de mirare că ( 50% ) dintre cei chestionați sunt insultați când aud oamenii spunând că peste 50 de ani sunt plictisitori și îmblânziți când vine vorba de întâlniri și relații.

Alte motive pentru a găsi încredere în vârstă includ să știți cine sunt prietenii dvs. și să nu pierdeți timp cu oameni care nu merită ( 52% ), învățând cum să spui nu până când ai 50 ( 49% ) și te simți în pace cu tine însuți ( 47% ).

SURSA se poate citi AICI

 

Tagged:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *