Unde este principalul inamic al popoarelor europene? În Orientul Apropiat sau la Bruxelles?

Spread the love

Loading

unnamed 12

 

Demonstrație antimusulmană uriașă în Polonia, ignorată de presa europeană!!!

Peste 50.000 de oameni (organizatorii vorbesc despre 100.000) au demonstrat pe 11 noiembrie la Varșovia, Polonia, de Ziua Independenței, împotriva invaziei musulmane încurajate de Germania și alte state europene. Cu toate că demonstrația anti-imigrație a fost una uriașă, presa europeană, dar și presa centrală din România, s-a prefăcut că nu s-a întîmplat nimic, ignorând evenimentul. Asta poate să vă spună cu claritate cât de liberă este presa europeană, dar și cea românească, și câtă democrație există în UE.
Deși UE trâmbițează permanent refrene despre democrație, vocea popoarelor europene nu se aude și la Bruxelles unde o gașcă de birocrați este hotărâtă să își urmeze agenda proprie, sfidând națiunile bătrânului continent, manipulându-le în numele numai ei știu cui!
Oare nici măcar atentatele de la Paris nu le dau de gândit acestora? După părerea mea, politica de încurajare a imigrației va continua după ce se vor liniști lucrurile. Și atunci va trebui să ne întrebăm dacă nu cumva se dorește destabilizarea Europei, pentru ca liderii ei să se folosească de acest pretext și să ne restrângă libertățile, să ne introducă legile Big Brother chiar la cererea mulțimii. Deloc întâmplător, ultimele sondaje din Franța arată că 84% dintre francezi ar accepta o restrângere a libertăților pentru mai multă securitate!!! Așadar, unde este principalul inamic al popoarelor europene? În Orientul Apropiat sau la Bruxelles? Daniel Roxin

Sursa:

Daniel Roxin

 

Sursa foto și a informațiilor despre demonstrație