Urmașul lui Amza Pelea, un oltean din Băilești a devenit mare vedetă în Italia

Spread the love

Loading

Ștefan Orlando s-a născut la 28 februarie 1973 în Băilești, orașul renumitului actor Amza Pelea și a devenit foarte apreciat pentru paza și protecția vedetelor în Italia.

Firma de pază și protecție Bodyguard Vip, cu sediul în Cremona, Lombardia, și-a câștigat un renume prin profesionalism și în 22 de ani de funcționare a ajuns să colaboreze cu cea mai renumită televiziune din Italia, Rai 1și cu postul de televiziune Canale 5.

Pe lângă activitatea de pază și protecție firma mai închiriază limuzine americane pentru petrecerile private (nunți, botezuri, aniversări etc.) din comunitatea de români.

La serviciile lui Ștefan Orlando au apelat muzicanții români care au făcut turnee în Italia și sportivii care au participat la gale sportive.

O seamă de personalități au apelat la serviciile firmei, din care enumerăm pe Paris Hilton, Silvio Berlusconi, Barbara Chiapini, Lele Mora, Enzo Gregorio, Andreia Roncato, Dottor Felix, Chiambreti Nacht, Luciano Pavartti, Miss Italia, Mirela Sessa, Eva Henger, Valentina Pace, Enzo Greggio, Attrice, Peppe Convertini, Ex Miss Italia și alții…

Una din cele mai mari realizări este asigurarea pazei și protecției la trei ediții ale renumitului Festival de Muzică Italiană San Remo. La o săptămână după acest festival are loc la teatrul Ariston din San Remo o celebră emisune întitulată Oscar TV unde sunt invitați personalități importante ale muzicii italiene și firma a asigurat protecția participanților.

Pentru profesionalismul său a fost recomandat să asigure paza și protecția la cursele de mașini Formula1 și la cursele de Motto GP.

La două concursuri Miss Italia a asigurat de asemenea paza și protecția participantelor la acest concurs de frumusețe.

O altă mare realizare a fost participarea la Concertul umanitar UNICEF pentru Africa, organizat de celebrul tenor Luciano Pavaroti în 2003. La acest evinement a avut grijă de Liza Minnelli, care și-a scrântit piciorul și a fost necesară deplasarea la un spital.

În anul 2009 a fost declarat la Lyon, în Franța, Bodyguardul anului și s-a realizat un calendar cu persoana sa întitulat Guardia del Corpo – Lyon Franța.

În 2017, Giovanni Calabro, om de afaceri, brocker renumit a apelat la serviciile firmei de pază și protecție.

Ștefan se mândrește și cu activitatea de pază și protecția la tribuna de onoare San Siro la stadionul Inter din Milano.

Și pentru că azi este ziua lui denaștere îi urăm la La Mulți Ani! Cu sănătate și multe realizări.

Elvis Dascălu și Nicolae Toma

Tagged: