Urmașul lui Amza Pellea, bodyguard-ul VIP din Băilești, a venit special la Timișoara pentru kickboxer-ul român și fost campion mondial SUPERKOMBAT, Bogdan Cristian Stoica

Spread the love

Loading

 

Autor: Cornel Dascălu

,,Fusei băi nenicule la Timișoara, numai lume bună „

Ștefan Orlando: Pe frații Stoica îi cunosc de circa 8 ani și am venit special din Italia să particip ca și bodyguard al sportivului Bogdan Stoica la Gala „Lupta finală” din cadrul manifestărilor sportive „Dynamite Fighting Show 18”, care a avut loc în 12 martie a.c. la Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara. Este prima ediția DFS organizată în Timiș, iar cu această ocazie meci cap de afiș, Bogdan Stoica se întoarce în DFS pentru un super fight împotriva lui Vladimir Tok, germanul cu origini ruse, care a debutat incredibil în decembrie cu un KO împotriva lui Florin Ivănoaie.
Un alt motiv principal a fost să fac și o mediere între Bogdan Stoica și un sponsor din Italia pentru un meci în care își pune în joc centura. Acest meci va avea loc în Pescara, Italia pe data de 27 mai anul acesta.
Precizez că sunt bodyguard-ul oficial a fraților Stoica și merg peste tot unde au meciuri și recunosc că îmi place această meserie și sportul în general.
Sunt mândru să fiu alături de Bogdan Stoica, unul dintre cei mai cotați sportivi din România, cu un palmares extraordinar, care arată ambiția și forța unui român care a ajuns campion mondial la SUPERKOMBAT.

 

Cornel Dascălu: Cum s-a derulat meciul?

 

Ștefan Orlando: Am rămas plăcut surprins văzând sala arhiplină de circa peste 2000 de iubitori de sport. Adversarul lui Bogdan Stoica, Vladimir Toc, este un sportiv foarte bine cotat și foarte puternic. În prima repriză Bogdan Stoica a început să se impună și au avut loc câteva clinciuri și lovituri reciproce. Și totuși Bogdan Stoica a câștigat prin KO în repriza a doua.

 

Cornel Dascălu: Ce ne spui despre Academia sportivă a fraților Stoica?

 

Ștefan Orlando: Academia poartă numele „Stoica Brothers Fight Academy” și fost fondată împreună cu fratele lui și antrenorul din cadrul academiei se cheamă Mircea Andrei Ochi.

 

Cornel Dascălu: Cum l-ai cunoscut pe Bogdan Stoica?

Ștefan Orlando: Pe cei doi frați i-am cunoscut la Monza, în Italia, unde eram în servici la vestiarul lor. Vreau să spun că eu colaborez cu foarte multe agenții de Securitate și în special cu o agenție din București, Asociația Română pentru Protecţie Privată, al cărei președinte este dl. Daniel Gheorghiu, care m-a recomandat și de atunci s-a legat între noi o prietenie durabilă. Și de atunci m-au solicitat frații Stoica când au avut meciuri la Milano, Torino și am fost și la meciurile care le-au avut în Germania, Franța. În România am fost alături de Bogdan Stoica la meciurile din Craiova și în alte orașe din România.

 

Cornel Dascălu: Vă mulțumim și vă dorim mult success!

 

Bogdan Stoica, un sportiv de performanță din România

 

Bogdan Cristian Stoica s-a născut la 28 ianuarie 1990, în București. ianuarie 1990, București. Este un kickboxer român și fost campion mondial SUPERKOMBAT la categoria cruiser. Este de asemenea și cel mai tânăr campion din istoria promoției.
Începând cu data de 1 septembrie 2016, este clasat pe locul 10 în clasamentul mondial al Combat Press. Este fost dublu campion național de wushu. El a fost, de asemenea, clasat în top-10 la categoria mijlocie din lume timp de câțiva ani de către LiverKick.com, CombatPress.com și Glory.
Începând cu 16 ianuarie 2019, Stoica a fost clasat pe locul 1 la categoria grea ușoară din lume de către Enfusion Live. El este, de asemenea, cunoscut pentru loviturile sale zburătoare, atacurile cu genunchiul și lovirea cu toporul , o lovitură care se caracterizează printr-un picior îndreptat care coboară asupra unui adversar ca lama unui topor.
S-a antrenat în București, România pentru întreaga sa carieră. Stoica a mers mai întâi la Respect Gym, condusă de Alin Panaite, unde s-a antrenat alături de colegii kickboxeri Andrei Stoica, Benjamin Adegbuyi, Claudiu Bădoi, Ciprian Șchiopu și Florin Lupu.
În 2018 și-a deschis propria sală de sport (Stoica Brothers Fight Academy), iar de atunci se antrenează acolo și sub îndrumarea antrenorului de box Andrei Mircea Ochi.

VIDEO

 

 

 

 

 

Tagged: