Vicepreședintele Senatului: ”Campania liberalilor de învinuire a PSD pentru răspândirea COVID-19 este, pur si simplu, o minciună!”

Spread the love

Loading

Robert Cazanciuc, vicepreședintele Senatului României, reacționează dur după ce liberalii au declarat, prin vocea liderului deputaților PNL Florin Roman, că ”axa raului PSD-CCR-Avocatul Poporului este principalul adversar al românilor de bun simţ care luptă împotriva COVID”,

“Realitatea ascunsă” a guvernulul Orban

Campania liberalilor de învinuire a PSD pentru răspândirea COVID-19 este, pur si simplu, o minciună! Ludovic Orban a invocat recent, pe ton de teoria conspirației, „realitatea ascunsă” cu care PSD i-ar alimenta pe români să nu mai respecte nicio regulă. Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, barbă

Din nefericire pentru PNL, “realitatea ascunsă” este cu totul alta. Și nu mai este ascunsă, ci la vedere.

Toată lumea știe despre:

• Cheful din biroul premierului Orban cu whiskey, trabuc și fără măști,

• Petrecerea lui Rareș Bogdan unde a ticsit cu invitați un restaurant din Cluj, dincolo de orice norme de distanțare socială.

• Întrunirile liberale de sute de membri fără măști unde s-a discutat viitorul țării și al partidului.

• Achizițiile de milioane de euro fară licitație, într-o perioadă în care orice ban ar fi trebuit drămuit cu mare grijă.

Sunt fapte, nu vorbe! Cât timp această realitate a rămas ascunsă, PNL-ul a prosperat. Acum, ghinion!, a scris Cazanciuc. 

“Realitatea ascunsă” a guvernulul OrbanCampania liberalilor de învinuire a PSD pentru răspândirea COVID-19 este, pur…

Publicată de Robert Cazanciuc pe Sâmbătă, 4 iulie 2020

 

Tagged: