VIDEO – Animusic – muzică și animație

Spread the love

Loading

VIDEO

Compania Animusic a fost fondată în 1995 de  Wayne Lytle, regizor de film, și David Crognale (grafician digital).Animusic este o companie specializată în vizualizarea 3D a muzicii.  

maxresdefault

 

VIDEO

În ultimii ani au apărut mai multe  compilări de animație generate de calculator, bazate pe evenimente MIDI procesate pentru a conduce simultan muzica și acțiunea pe ecran și muzica conduce animație. 

Multe dintre instrumentele par să fie robotizate, folosind metode curioase care să producă și să vizualizeze compozițiile originale. Animațiile de obicei, sunt dotate cu camere sau peisaje dramatic iluminate.

VIDEO

Muzica Animusic este în principal pe bază de pop-rock, constând din secvențe directe de probe declanșate și patch-uri digitale. Cele mai multe sunete de instrumente sunt generate cu sintetizatoare software într-un studio musical.

Primele realizări Animusic au fost lansate în 2001, pe casete video VHS, și mai târziu DVD-uri, în 2004, pe DVD-uri. Succesul a venit în 2005, și după ce a cucerit America în 2008 Animusic a fost distribuit în Japonia. În ultimii ani succesul uriaș de pe You Tube i-a consacrat în lumea muzicală și milionale de fani urmăresc și distirbuie noutățile Animusic.

VIDEO

VIDEO