VIDEO Islamul lovește din nou! Un marocan musulman a strigat „Allahu Akbar, o să vă ucid pe toți” într-un supermarket din Franța înainte de a ucide trei persoane

Spread the love

Loading

Franța plătește prețul fiindcă a permis musulmanilor să trăiască în această țară

VIDEO – Teroristul din Franța

Astăzi un adept ISIS a fost împușcat mortal într-un supermarket francez. Teroristul a luat ostatici persoanele aflate în magazine și până la intervenția în forță a poliției a ucis două persoane.

Fanaticul musulman era  înarmat cu o armă, cuțit și o grenadă. Înainte de a intra în supermarket teoristul a deturnat o mașină, omorând un pasager și a rănit conducătorul auto. Câțiva ofițeri de poliție alergau pe lângă șosea în momentul când adeptul ISIS trecea cu mașina. În apropiere de orașul Carcassonne a deschis focul asupra polițiștilor și a rănit pe cei care alergau. Înainte de trage șase focuri a strigat „răzbunare pentru Siria”.  

Din supermarket a cerut eliberarea lui Salah Abdeslam, arestat în anul 2015, când a avut loc un alt atac terrorist, marca ISIS, la Paris, care a lăsat 130 de morți.

Anchetatorii francezi au declarat că bărbatul, de 26 de ani, Redouane Lakdim, era fost cunoscut serviciilor de informații și era semnalat într-o bază de date a militanților radicalizați.

O faptă eroică a avut-o un locotenent colonel de 45 de ani, care a intrat în supermarket și a luat locul unui ostatic. Se presupune că ofițerul l-a ucis în cele din urmă pe terorist. În urma altercației ofițerul a fost rănit.

O sursă de securitate, a declarat: „Majoritatea personalului și clienții au reușit să scape.”

Autoritățile au declarant că trei persoane au fost ucise.

Procuratura locală tratează incidentul ca pe un atac terorist și mai mulți martori au declarant că l-au au auzit strigând că acționează în numele ISIS. 

„Toate informațiile pe care le avem în prezent ne determină să credem că este un act terorist”, a afirmat un oficial francez. 

Franța plătește pentru că a permis musulmanilor să trăiască în această țară cu un șir de acte teroriste:

– În 2012, teroristul Mohamed Merah a împușcat șapte persoane, inclusiv trei copii școlari evrei într-un orașel din apropiere de Toulouse.

– ianuarie 2015 – asaltul asupra revistei satirice Charlie Hebdo, care a lăsat 12 morți.

– 3 februarie 2015 – Un terrorist atacă cu un cuțit trei soldați care pazesc un centru comunitar evreiesc din Nisa. Atacantul de 30 de ani, Moussa Coulibaly, este arestat. În custodie, el își exprimă ura față de Franța, poliție, militari și evrei.

– 19 aprilie 2015 – Sid Ahmed Ghlam, un student IT din Algeria, este arestat pentru uciderea unei femei, care a fost găsită împușcată în mașină sa. În timpul anchetei polițiștii au descoperit că acesta planifica un atac asupra unei biserici din suburbia de Villejuif din Paris. Procurorii declară că au găsit documente despre Al-Qaeda și ISIS la domiciliu acestuia și că el a ținut legătura cu un presupus jihadist din Siria.

– 26 iunie 2015 – teroristul musulman, de 35 de ani, cetățean francez, ucide o persoană și îi taie capul. Apoi afișează capul tăiat, înconjurat de două steaguri islamice, pe gardul unei fabrici de gaze din Saint-Quentin-Fallavier din sud-estul Franței. Încearcă producă explozia fabricii,  dar este arestat. El se sinucide în celula închisorii.

– 21 august 2015 – un atac terrorist împotriva pasagerilor într-un  tren de mare viteză Thalys, de la Amsterdam la Paris. Teroristul musulman înarmat cu o pușcă de asalt Kalașnikov și un pistol automat a fost capturat înainte de a ucide. 

– 13 noiembrie 2015 – Franța este lovită de cele mai grave atacuri teroriste din istoria sa. Teroriști musulmani  înarmați cu puști de asalt și explozivi lovesc atacă mulțimea care era la un meci de fotbal francez-german la stadionul national. Atacul este coordonat în mai multe cafenele din Paris și la o sală de concerte. În urmă actului terrorist rămân 130 de morți și peste 350 răniți.

– 13 iunie 2016 – Larossi Abballa, în vârstă de 25 de ani, ucide cu un cuțit un ofițer de poliție.

– iulie 2016 – teroristul a condus un camion prin mulțimea care sărbătoreau Ziua Bastiliei, în stațiunea Riviera, din Nisa, ucigând 84 de persoane.

– iulie 2016 – doi adolescenți au tăiat gâtul unui preot de 85 de ani în fața a cinci închinători la biserica sa din orașul de vest Saint-Etienne-du-Rouvray.

– aprilie 2017 – un terrorist musulman în vârstă de 39 de ani a împușcat un polițist de serviciu și a rănit alte două persoane pe bulevardul Champs-Elysees din Paris.

– octombrie 2017 – un tunisian de 29 de ani strigă „Allah Akbar” (Dumnezeu este cel mai mare) și ucide două femei tinere cu un cuțit la gara principală din orașul de sud Marsilia.

Sursa – dailymail.co.uk