VIDEO – Locuri misterioase pe Terra interzise pentru turiști – Bohemian Grove

Spread the love

Loading

Există locuri demne de scenarii de film, despre care se cunosc foarte

puține lucruri. Acestea dețin secrete bine păzite, iar legendele născute pe

seama lor sunt numeroase.

Aceste locuri misterioase, pe care, oricât de mult ți-ai dori,

nu ai voie să le vizitezi. 

 

“Oricine poate fi Președintele Statelor Unite, dar foarte puțini pot avea orice

speranță de a deveni președintele Clubului Boem.” – Richard Nixon, 1972.

 

VIDEO – Bohemian Grove

grovegate Aproximativ la 75 de mile de San Francisco există o regiune împădurită  de circa 11.000 metri pătrați numită Bohemian Grove. În fiecare an, în ultimele săptămâni ale lunii iulie, o parte din cei mai bogați oameni din lume se întâlnesc aici. De altfel, intrarea în tabără o au cei care sunt membrii în Bohemian Club.

Clubul secret Bohemian Grove a intrat în atenția media dupa ce jurnalistul de la InfoWars, Alex Jons, a reușit să se infiltreze în anul 2000 în bârlogul membrilor acestui club. El a folosit o cameră ascunsă pentru a putea filma spectacolul grotesc în care se distinge a fi un ritual de sacrificare de copil.

 

Pe lângă aceste ritualuri morbide se mai întâmplă și altfel de lucruri, care mai de care mai dezgustătoare, sex în grup, activități homosexuale, beții.

Membrii Clubului Bohemian sunt în special muzicieni renumiți și lideri de afaceri, oficialii ai guvernului American, inclusiv foștii președinți SUA, jurnaliști și formatori media. Într-un cuvânt, membru poate fi oricine care are putere financiară.

Membrii titular pot invita oaspeți în tabăra din fiecare an, care are loc în luna iulie. Numai în aceste momente  li se permite membrilor să-și aducă familia și prietenii. Totuși există o restricție pentru femei și minori, care au accesul interzis între orele 21 și 5 dimineața. 

În acest club s-a planificat în septembrie 1942 construirea primei bombe atomice și  s-a dat denumirea de Proiectul Manhattan. La această reuniune  au participat Ernest Lawrence, U.C. Berkeley, Robert Oppenheimer, generali, președinții universităților Harvard, Yale şi Princeton. Au mai participat managerii companiilor americane cele mai renumite ale momentului:  Ulei Standard şi General Electric. 

Tradiția taberelor de vară a fost stabilită în 1878, la șase ani după înființarea clubului exclusivist. 

 

Mascota clubului Bohemian Grove este o bufniță, care simbolizează cunoașterea.

În decembrie 1920, lângă lac s-a construit o bufniță din beton înaltă de 9 metri. Începând cu anul 1929 statuia a servit ca fundalul ceremoniei anuale.

Tot pe malul lacului se află statuia patronului spiritual a Clubului, John de Nepomuk. Sculptura din lemn îl reprezintă îmbrăcat în robă bisericească cu degetul arătător peste buze, simbolizând secretul pastrat de membri de la înființare.

Din anul 1907 la începutul primăverii are loc încinerarea deșeurilor. Astfel pe lângă tabăra de vară din luna iulie se introduce o nouă ceremonie Tabăra de Primăvară, numită și Tabăra Nebuniilor, rezervată exclusiv pentru membrii clubului.

 

Până în vara anului 1989 nu se știa ce se întâmplă în acest club. Un ziarist de la  revista “Writer Philip Weiss” a petrecut șapte zile în tabăra, unde a fost introdus ca oaspete. 

Articolul publicat a fost devastator: 

“În interiorul Bohemian Grove mergând pe o potecă în pădure s-a auzit o muzică de pian din mijlocul unui grup de corturi şi apoi la un viraj am văzut un om cu o bere în mână şi cu penisul lui în alta, cum se urina în tufe.”

Pe 15 iulie, 2000, Alex Jones și cameramanul Mike Hanson s-au strecurat în psațiul ocupat de club. Investigaţia a fost discutată de Jon Ronson în cinci părți pe Canalul 4, un canal TV de documentare a marilor secrete a celor care conduc lumea. 

Pe data de 19 ianuarie 2002, Richard McCaslin, de 37 de ani, a fost arestat după o noapte petrecută în Bohemian Grove. El a provocat mai multe incendii fiind înarmat şi purta o mască în formă craniu și avea scris pe piept  „Patriotul fantomă”.

Deși nicio femeie nu a fost primită ca membru deplin, clubul are patru membrii de onoare din rândul femeilor. 

Aceste femei au fost: Margaret Bowman, scriitoarea Ina Coolbrith (care a servit ca bibliotecară pentru Club), actrița Elizabeth Crocker Bowers şi scriitoarea Sara Jane Lippincott. Cu toate acestea ele nu au fost acceptate la ceremoniile anuale. 

 

În 1978, Clubul a fost acuzat de discriminare de către Departamentul  statului California a Forţei de Muncă Echitabile pentru refuzul Clubului de a angaja femei. În ianuarie 1981 un judecător a emis o decizie care acceptă practicile clubului, motivând o că membrii clubului „urinează deschis chiar fără utilizarea rudimentara a toaletelor” şi că prezenţa femeilor ar modifica comportamentul membrilor clubului.

 

Calitatea de membru este pastrată secret, dar include obârșia aristocratică, sânge albastru și familiile Iluminaților.

Foști președinți SUA, care au fost membri acestui club:  William Howard Taft, Calvin Coolidge, Herbert Hoover, Dwight Eisenhower, Richard Nixon Gerald Ford, Ronald Reagan și George Bush Jr..

Au devenit membrii în club Colin Powell, guvernatorul Californiei Pete Wilson, primarii din Los Angeles, San Francisco şi alte mari orase americane, astronauţii Wally Schirra şi Frank Borman, foști directori FBI și CIA, foști secretari de stat George Schultz şi Henry Kissinger, bancheri internationali, șefi marilor companii petroliere (ARCO, Afiliere, Pennzoil, Texaco) şi directori executivi a unor corporații renumite.

Cei mai celebri membri au fost: Mark Twain, Ambrose Bierce, Bret Harte, Jack London, Va Rogers, Douglas Fairbanks și Charlie Chaplin.

Până și regina Elizabeth a aplicat în 1983 pentru statutul de membru. 

 

Cine dorește să devină membru în Clubul Boem trebuie să primească o invitație de la mai mulți membri titulari, care garantează și sprijină calitățile acestuia. Pentru a fi coptat în Club se intreprinde o investigație la locul de muncă și la persoanele din vecinătate unde locuiește.  

În fiecare lună membrii sunt anunțați prin email, unde primesc o listă cu viitori membri și li se solicit opinii pozitive sau negative.   

În cele din urmă, după ce viitorul membru trece de investigația foarte riguroasă există votul. Dacă acesta primește cel puțin nouă voturi din cele 11, din cât este format Comitetul de Conducere, poate devein membru. Cu o excepție,  trei voturi negative atrage așteptarea pentru un nou vot peste trei ani. 

 

Câştigând voturile necesare nu face o persoană să devină în mod automat un membru, totusi, pentru ca există o lungă listă de aşteptare, ei pot primi calitatea de membru și după zece ani. 

Și o altă excepție, nu există liste de aşteptare pentru oameni de talent și pentru cei foarte bogați. 

Începând cu 1970, în fiecare an cel mai mare crescător de vite, din centrul Californiei, adduce o mare cantitate de testicule din efectivele castrate recent, pentru a oferi invitaților o delicatesă, foarte mult apreciată de membrii Clubului Boema. 

Membrii rezidenti au fost verificate de unul singur impotriva altor indicatorul sociale, Uniunea Pacific Club, cele mai exclusive club domnilor în San Francisco. Această comparaţie a arătat că 22% de rezident Boemiană membri sunt de asemenea membri ai mai multe exclusive Club. 

 

Sursa: Sondra London, omofon.com, weradio.ro, nufiipanicat.info, ziarelive.ro, en.wikipedia.org, bohemiangroveexposed.com, washingtonpost.com, ucsc.edu, messynessychic.com