VIDEO – Mario Joy, single nou

Spread the love

Loading

VIDEO

e938bde92ffc3b53c6644f72306500433

Mario Joy a lansat cel mai nou single intitulat “Bad Habit (Badonkadonk)” ce vine la pachet cu un video foarte dinamic pe măsura energiei piesei. Artistul a anunţat ca îl va lansa în ziua în care v-a depaşi 1 milion de followers pe Shazam şi s-a ţinut de cuvant.

 

Piesa “California” i-a adus în anul 2016 locul 3 în topul audienţelor radio/tv din România, locul 1 la radiouri din peste 20 de ţări precum Rusia, Turcia, Bulgaria şi multe altele din Europa de Sud-Est, zeci de milioane de vizualizări pe Youtube, un contract cu Ultra Records/ Sony Music şi lista continuă.

Rugat să ne zică câteva cuvinte despre piesă şi video, Mario Joy a declarat:“Bad habit este o piesă plină de energie care cu siguranţă te face sa dai din cap. Are un vibe pozitiv, te îndeamnă la dans, iar videoclipul consider că se potriveşte foarte bine cu atmosfera piesei. Just play it!!! “

Tot cu entuziasm aflăm ca în luna aprilie Mario Joy îşi va lansa primul albumintitulat “This is me”,  piesa “Bad habit” fiind un extras pe single al acestuia.

 

Ionut BEJINARIU

Managing Director „JHaps Records”,”ShowMania Agency”

Mobile: +40741 067 203

Address: Soseaua Berceni nr 3, Sector 4, Bucuresti

JHaps.com // Showmania.ro