VIDEO – Meci de senzație făcut de Tolea Ciumac la Pordenone în Italia

Spread the love

Loading

MECIU SE POATE VIZIONA AICI

Autor: Cornel Dascălu

Sâmbătă seara, 24 februarie a.c.,  s-a disputat o gală de Kickboxing  superbă într-un un amfiteatru  arhiplin cu iubitorii sportului de contact.

Meciul seria a fost între greii  Tolea Ciumac și Valentin  Bordianu.

Tolea Ciumac cu o condiție fizica de invidiat s-a jucat pur și simplu cu Valentin Bordianu! Primele două reprize au fost câștigate de către Tolea Ciumac. A treia  find câștigată de către adversar. Meciul Tolea Ciumac, de 49 ani, versus Valentin  Bordianu, pistolarul de  35 ani, a ajuns la situația când Tolea i-a rupt pistoalele și i-a dat la schimb un arc cu săgeți  în schimb.

Tolea Ciumac va lupta iarăși în data de 2 martie  în Anglia la Birmingham

Tolea Ciumac va lupta iarasi pe data de 2 Martie 2024 la Birmingham. Meciul Tolea-Paris se va desfășura pe reguli de box la gala Road of Glory organizată de

Un alt meci a avut loc între Călin Petrisor, deținătorul centuri ISKA, un român din Găești și Cacper Muzinski din Polonia.

Meciul a fost Live pe mai multe televiziuni din Italia , pe Facebook  și pe paginile anumitor promoții. Meciul a fost foarte tare, dar arbitri au văzut invingator pe luptătorul Polonez, acesta câștigând piramida de 4. Călin Petrisor a fost  și puțin cu pregătirea în urmă el venind după o răceală mai severă care la ținut departe de sala de antrenament o perioada .

Dar sa nu uitam ca în luna martie 2024 Călin Petrisor va lupta în DFS, în piramida de 8 luptători, care va avea loc la Baia  Mare.

Succes Călin Petrisor. Călin Petrisor este antrenat de către Daniel Mocanu la Găești.

În gala respectivă au luptat mai mulți luptători timișoreni, care fac parte din Clubul Knock Down din Timișoara, fiind antrenați de către maestrul Alin Falcusan.

Gala din Italia din 24 februarie a fost organizată de promotor  Claudio Istrate, patron al promoției Iron Fighter.

 

Alin Falcusan

Tagged: