VIDEO – Meci din competiția Gladius World Series World Event: Tolea Ciumac – Umberto Lucci. Arbitrul l-a furat pe român și l-a favorizat pe italian

Spread the love

Loading

VIDEO se poate viziona AICI

Autor: Cornel Dascălu

În seara de 26.11.2022, la Milano, a avut loc competiția Gladius World Series World Event. Românul Tolea Ciumac a avut un meci cu italianul Umberto Lucci.
Tolea Ciumac a dominat autoritar tot meciul, iar în repriza a doua adversarul Umberto Lucci i-a făcut o secerare pe piciorul de sprijin și a căzut, dar sa ridicat imediat, ceva teoretic interzis la meciuri … dar se mai trece cu vederea. Arbitrul la numărat, dar Tolea s-a ridicat imediat.
În repriza a treia Tolea Ciumac i-a aplicat adversarului o lovitură identică, dar adversarul nu a fost numărat.
Într-un cuvânt Tolea Ciumac (Ursul Sibetuan), la cei 48 de ani ai săi a dominat tot meciul cap coada și pe plus a făcut și show în repriza a treia. Decizia a fost una jenantă, declarând învingător pe adversar fiindcă era italian.
Toată lumea care a văzut meciul a rămas surprinsă de decizie chiar si cei din Sala sporturilor din Cornerredo (Milano).
Umberto Lucci, un învingător nemeritat, nu a arătat nimic în ring, iar aceasta victorie pentru el este fix ca și un carnet de note cumpărat de la librărie și nu are viza pe el.
Umberto Lucci se laudă cu ceva trofee cucerite în box, dar teoretic el nu știe sa stea în ghete, nu știu cu cine a boxat, pentru că în ring nu s-a văzut. Dacă a câștigat și trofeele cu care se lauda cum ,,a câștigat si lupta asta ” atunci este clar.
Tolea Ciumac este total nemulțumit pe decizia arbitrilor deoarece s-a văzut clar ca a fost dezavantajat la decizie.
Menționez ca în sala sporturilor din Cornerredo au fost cam 500 de spectator, din care 30% erau romani și au venit să îl susțină pe Tolea Ciumac, înainte de meci chiar și după meci au venit foarte multe persoane chiar și italieni să facă fotografii cu Tolea Ciumac și să îl felicite.
Capul sus ursule, că nu ai pierdut nimic, din contră ai câștigat simpatia și susținerea la foarte mulți italieni
Poate sa spună oricine ce vrea, Tolea Ciumac este un super caracter și un om deosebit, trăiește ca un om normal și se comportă fix ca un adevărat campion.
Felicitări Tolea Ciumac!

VIDEO se poate viziona AICI

 

Tagged: