Violența poartă un nume: Klaus Werner Iohannis. Complici: Partidul Național Liberal, Uniunea Salvați România, Partidul Mișcarea Populară, Ludovic Orban, Dacian Cioloș…

Spread the love

Loading

Experimentul de la „Colectiv” a schimbat un guvern datorită lașității lui Victor Ponta. Atunci după dezastrul de la „Colectiv” au fost mai multe acuzații la adresa președintelui României precum că acesta ar fi vinovat de tot ce s-a întâmplat și nicio instituție nu s-a sesizat din oficiu. Asta înseamnă că există un stat paralel care prin dezinformare și prin folosirea instituțiilor de forță împarte România în mai multe Românii. Astfel președintele României îndeamnă și susține violența crezând că actualul guvern poate fi doborât de zbenguiala unor derbedei. 

Ordinea constituțională nu poate fi doborâtă cum vrea Klaus Iohannis, care după tirania lui Băsescu s-a coborât mult sub nivelul acestuia. În acțiunea sa pentru a avea guvernul său cu orice preț, președintele României se folosește de serviciile secrete, care au scăpat de sub control și prin protocoale ilegale s-a manipulat justiția. Au creat premisa în țară și străinătate că întreaga clasă politică din România este coruptă sau mai precis numai o parte, cea care a câștigat prin vot dreptul la guvernare.

Cred cu tărie că neamțul care își bate joc de România trebuie demis și trimis în judecată pentru TRĂDARE și pentru încălcările multiple ale Constituției României.

O șleatcă de derbedei, de drogați, au vrut să ocupe guvernul și fiindcă jandarmii s-au opus președintele nostru cu rădăcini naziste sare la gâtul unei instituții menite să apere integritatea statului. 

În ce lume trăim? Președintele tuturor românilor este numai al liberalilor și nu contează pentru el votul. Faptul că PNL are un așa slab scor arată nesimțirea membrilor partidului PNL – PDL, care, după opinia mea există dovezi prin care acest partid poate fi scos în afara LEGII. Este inadmisibil ca un partid să susțină violența și să vrea să ajungă la putere prin mijloace neconstituționale. 

Manipularea a ajuns atât de ordinară încât nu-ți vine să crezi că trăim în România mileniului trei. Parcă am fi o țară din lumea a treia abia scăpată de colonialism și mânați de frustări încercăm să inventăm un nou tip de democrație.

Președintele României trebuie DEMIS, el nu mai este președintele tuturor românilor, el este un DERBEDEU, un drogat și cu cât stă mai mult la Cotroceni cu atât vom vedea mai multă violență. Este timpul ca PSD și ALDE să-l demită cât mai rapid și să-l trimită în judecată pentru TRĂDARE de țară.  

Klaus Werner Iohannis poartă ca moștenire o organizație nazistă condamnată la Nurenberg. Și cu toate acestea acestea Forumul Democratic German a obținut în numele acestei organizații, scoasă în afara legii, mai multe imobile prin retrocedări ilegale. 

Planul președintelui României și a complicilor lui, partidele de dreapta cum le place să fie numite, era declanșarea unei noi revoluții prin care să dea jos guvernul PSD – ALDE. S-a încercat manipularea unei emoții și s-a cultivat violența pe stradă și pe rețelele de socializare. S-a crezut că Mitingul Diasporei va reprezenta picătura de apă care poate da foc României. 

Plănuitorii în frunte cu președintele României au mizat pe momentul emoțional ca să-și desfășoare strategia, numai că acțiunea jandarmilor le-a zădărnicit planul. Protestarii pașnici nu au urmat gașca de derbedei deși ulterior s-au organizat să facă plângeri în presupusa acțiune prea în forță a organelor de ordine. 

În demența unora se pretinde că cetățenii au voie să dea foc la instituții și nimeni să nu-i oprească.

În ce țară trăim și ce popor avem dacă credem că o gașcă de derbedei drogați pot schimba ordinea constituțională.