Viorica Dăncilă, mesajul zilei: ”Ludovic Orban și echipa lui au folosit și folosesc criza coronavirusului drept pretext pentru a nu face nimic de substanță.”

Spread the love

Loading

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, spune că Ludovic Orban și echipa sa se folosesc de actuala criză provocată de coronavirus pentru a nu face nimic de substanță și arată că autoritățile europene îl trag de mînecă pe șeful Executivului.

”Sub limbajul diplomatic standard la Bruxelles, Comisia Europeană îl trage de mânecă pe Ludovic Orban pentru managementul jalnic al guvernului pe care-l conduce.

A constatat limpede și Comisia Europeană ceea ce au observat de mai multă vreme românii: că guvernarea PNL a răspuns în mod ineficient crizei coronavirusului, că măsurile de susținere a economiei sunt practic inexistente, că investițiile trenează, că nu s-a lucrat deloc în ceea ce privește echilibrele fiscale.

Ludovic Orban și echipa lui au folosit și folosesc criza coronavirusului drept pretext pentru a nu face nimic de substanță. E evident că de la actualul guvern ne putem aștepta doar la neglijențe, întârzieri și rateuri. Trebuie să scutim România de acești nepricepuți, deci PSD trebuie să depună rapid o moțiune de cenzură care să-l trimită pe tușă pe Ludovic Orban”, a scris Dăncilă.

Sub limbajul diplomatic standard la Bruxelles, Comisia Europeană îl trage de mânecă pe Ludovic Orban pentru managementul…

Publicată de Viorica Vasilica Dăncilă pe Joi, 21 mai 2020

 

Tagged: