VREMURI TICĂLOASE

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul Ichim

Văd în aceste zile niște comentarii ciudate, precum că NATO a făcut o nefăcută, provocându-i pe ruși. M-am uitat un pic pe istoria înființării organizației respective și scopurile declarate. Statele care au aderat în etape succesive, inclusiv alea ce au fost controlate de ruși și de regimurile comuniste, oare de ce au făcut-o, dacă nu erau speriate de gingășia ursului de la răsărit?

Rușii și-au făcut în mod sigur, de spaima de a nu fi cotropiți, un arsenal nuclear de pot distruge planeta de câteva ori.

Conglomeratul asta de pitici din NATO i-au speriat rău pe pașnicii din Eurasia, de parcă în istoria omenirii nu se știe că periodic intră-n aia dracul, și-i apucă cheful de cotropit și distrus.

Ce se întâmplă zilele astea, reprezintă fidel mentalitatea cel puțin a unei părți din nația aia. În concluzie, cozile astea de topor ar cam trebui … puse pe foc.

Nici acum nu uit cât de șocați erau părinții mei la ani buni după război, de ororile văzute și de „elegantă” ălora ce ne-au adus lumina de la răsărit. (Să nu se înțeleagă că am uitat de regimul criminal Hitlerist, dar parcă Stalin a ucis și mai mulți). Unde mai pui că și atunci au existat cozi de topor autohtone ce au aplicat politica lor, omorând și umplând pușcăriile cu frații lor. Ticăloase vremuri am trăit și trăim pe meleagurile astea, la răscruce de interese a tuturor psihopatilor bolnavi de putere.

Tagged: