Vreți să înțelegeți dedesubturile protestelor? România a ajuns o colonie condusă de Multinaționale, cu Sprijinul SRI și DNA, al lui Iohannis, a PNL-ului și USR-ului, cu cozile de topor Cioloș și gașca lui

Spread the love

Loading

2 100 000 ( două milioane o sută de mii) de oameni care muncesc, nu au contribuțiile plătite la Stat, de către 168 000 de Societăți Comerciale care nu le-au plătit contribuțiile. Înțelegeți opoziția ”patronatelor” și ”investitorilor”? Mai concret: Unul din doi angajați din privat, adică jumătate din numărul de angajați din privat nu beneficiază de asigurări de sănătate, pensie, șomaj, etc. Eu sunt convins că acești angajați habar nu au că nu au contribuțiile plătite, doar dacă se duc la spital și le spun patronii pas, iar Spitalul le spune să scoată banii din buzunar.

Pensia și-o pun în cui, că nu plătește nimeni pentru ei. Mai mult, una din trei societăți comerciale nu a plătit nimic anul acesta, adică aproape 11 luni. Probabil mai mult de 200 000 de patroni își bat joc la propriu de angajații lor. Increeeedibiiiil!!!

Iar restul, care plătesc, sunt fraieri(?!?) Incredibil!!! Cât fariseism este în țara asta! Câtă minciună, câtă perversitate! Și ce mai țipă!  La asta se adaugă furtul Multinaționalelor care scot banii furați românilor din țară, ce va fi stopat prin aplicarea Directivei 1164/ UE, adică , țineți-vă bine: 6,7 Miliarde Euro( pe puțin)  Din nou Incredibiiiil!!! Câtă hoție a Multinaționalelor! Ce furt imens!

Acum înțelegeți de ce au turbat din Ianuarie 2017 și Multinaționalele și DNA care le apără, și SRI? Acum înțelegeți de ce au băgat toți patronii Români cu afaceri mari în pușcărie?!? Pentru a proteja furtul Multinaționalelor! Acum înțelegeți de ce ies Haștagienii în Stradă? Pentru a apăra această hoție imensă!

Acum înțelegeți de ce spun eu că România a ajuns o colonie condusă de Multinaționale, cu Sprijinul SRI și DNA, al lui Iohannis, a PNL-ului și USR-ului, cu cozile de topor Cioloș și gașca lui?

Ce se va face Rareș Bogdan pentru că Realitatea TV are contribuțiile la stat neplătite de șapte ani? Și-au văzut visul cu ochii: din Ianuarie 2018 devin Penali, nu că unii din ei nu ar fi și acum, după ce doar au aranjat cu Coldea să le iasă patronul din Pușcărie, pe mână cu DNA care nu a făcut Recurs!

PS: L-am urmărit cu atenție în seara aceasta pe Ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa. Mie, ca om, mi-a plăcut, s-a văzut că este sincer; de două ori i-au dat lacrimile în emisiune, atunci când a vorbit de cele trei fete și de România. Mi-a mai plăcut că și-a pus cuvântul jos, s-a văzut clar, ceea ce știam atunci când am vorbit cu mai mulți mari economiști, că reforma asta este a lui, nu a lui Dragnea. A și prins când lucra la ANAF o Multinațională care furase 200 de milioane de euro și i-a recuperat, în timp ce Koveși se făcea că nu vede și băga patroni români la pușcărie. Ăsta e act de curaj.

O să vedem curând dacă în povestea asta cu transferul contribuțiilor are el dreptate sau ceilalți. Depinde de patroni, iar faptul că 200. 000 nu plătesc contribuțiile, pot să n-o facă nici acum, bașca că pot să nu mărească „brutul”; Aici are și opoziția oarecum dreptate: Și dacă nu cresc brutul, cum îi obligi? Nicicum. O să vedem: este clar că este un examen pentru toată România. Greu.  Un examen greu. (Gelu Vișan)

Sursa – sokant.ro