ZARZAVAT NEWS

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul ICHIM

Zarzavat news, așa ar trebui să se numească bombardamentul informațional primit de o vreme bună. Hai să exemplificăm:

 • Putin este pe nasoale, deoarece a suferit o operație greșită;
 • Amanta lui Putin este gravidă, iar muribundul care a însămânțat-o, i-ar fi cerut să avorteze;(oare ce stimulente o fi luat omul de-a putut, fiind îmbolnăvit grav de nu știu cât timp?)
 • A intrat dihonia în toate partidele de opoziție de la noi, care în loc să capitalizeze în ochii electoratului se prăbușesc;
 • Aia de la putere se țin doar de tâmpenii, de proiecte de lege cretine rău, asista impasibili sau de-a dreptul interesați la creșterea prețurilor la carburanți, nederanjați de populație, care doar mârâie pe rețelele de socializare;
 • Singurul succes palpabil al luptei contra corupției grele, numită Udrea, este luată drept apă de gură de toate trusturile media. După cum este prezentată blonda nesuferită, ea a pus pe chituci statul asta, alții n-au prea fost.
 • Pe plan local se discuta cu ardoare despre nu știu ce fântână arteziană înlocuită prin Mazepa, restul lucrurilor fiind ca și terminate;
 • ș.a.m.d….de-ți iese de o salată bine garnisită de informații, care mai de care contradictorii.

Chiar ieri comunicau o statistică a încrederii populației în informațiile recepționate din media. Procentele în continuă descreștere, arată în opinia mea, o scădere a profesionalismului în breasla asta și o ascensiune a manipulării interesate, controlată de alții.

A-propos, ca să nu întru și eu la dezinformatori, trebuie să corectez ceva la postarea precedentă. Cretinismul ăla de reclamă cu analizele la clinică Sante, făcut de o actrița profesionistă cu cei doi „puișori ai ei” n-a ieșit complet din circuit, n-am văzut-o pe televizor dar am auzit-o astăzi, ușor cosmetizată, pe la un post de radio. Concluziile le trageți voi.

A-propos 2, trebuie mulțumit mediei că putem dormi liniștiți seară asta, după ce am aflat că blonda-i deja la Târgușor, cu pătuț, chiuvetă, duș, ș.a.m.d. Băăă….voi chiar duceți lipsa de subiecte, riscați până la urmă s-o victimizați pe duduie în ochii cititorilor, de-o tot căutați atât și de hemoroizi.

Breaking news….tot este la modă, bag și eu o alertă. Dacă vreți să va distrați, să va tăvăliți de râs, citiți rubrica de umor din Monitorul de Galați, denumită sugestiv….matrimoniale. N-am verificat dacă această rubrică de umor n-o fi și pe la alte ziare, așa că, asta e, verificați voi.

Uite așa aflați că:

 • domn coptuț, dar serios, caută relații discrete și cu ceva căsătorite, el fiind cum a spus…..serios;
 • tinerel bine făcut vrea la fel, relații discrete, cu necăsătorite dar și căsătorite, indiferent de vârstă;
 • duduie coptuță oferă tot felul de masaje la domiciliul clientului;
 • cetățean serios, nu fumează, nu bea, vrea relație serioasă cu duduie care să-l urmeze la Cuca, probabil la prășit;
 • majoritatea „discretilor” își dau înălțimea și greutatea, probabil să nu sperie cuconetul ce nu dorește să facă ciorbe…la tipi hrănaci, sau să nu fie surmenate în caz de hatza-hatza.

În concluzie, distracție la greu când citești printre rânduri ce vor ăștia. Aștept primul sau prima care o să recunoască verde-n față că-i cam nefu….t /tă și vrea să-și ostoiască hormonii pe gratis, cel mult cu o cină romantică și nu reumatică.

Distracție plăcută la cititul printre rânduri !

Sursa foto: laboratormedia.wordpress.com

 

Tagged: